Automatizari

Produsele, serviciile si tehnologiile care dau nastere Solutiilor de Automatizare si Control (Automation and Control Solutions - ACS) sunt deja prezente in peste 100 de milioane de case si peste cinci milioane de cladiri din lumea intreaga. Fara sa mai mentionam aeronave, trenuri sau automobile. In plus monitorizam si controlam procesele industriale pentru a duce productivitatea industriilor complexe la un nou nivel. Si facem posibila dezvoltarea si miniaturizarea aparatelor medicale. Solutii complete pentru:

Mediu ambiant si combustie

In peste 100 de milioane de case si peste 5 milioane de cladiri din lumea intreaga, produsele Honeywell asigura controlul temperaturilor, confortul, optimizarea consumului electric si siguranta in exploatarea instalatiilor.

Mediu Ambiant

Istoria Honeywell este legata de produsele pentru asigurarea confortului si eficientei instalatiilor, incepand cu primul termostat de camera si pana la gama larga si diversificata de echipamente oferite in prezent.

Solutiile Honeywell pentru acest domeniu al automatizarilor sunt valorificate in special prin reteaua de parteneri si distribuitori sau integratori.

Honeywell ofera produsele ce vor asigura fiabilitatea, eficienta si durabilitatea solutiilor partenerilor nostri pentru urmatoarele domenii de automatizare ale caselor, cladirilor, si nu numai:

Incalzire

  • Regulatoare electronice de temperatura (pentru control cazane in cascada, circuite de incalzire, ACM, etc.),
  • Reglare pe zone (termostate de cazan si ambianta, cronotermostate, sisteme de automazare pentru locuinte)
  • Echipmente de camp (ventile 2, 3, 4 cai sau fluture actionate manual sau cu servomotor, senzori, presostate, fluxostate, termostate industriale, transmitere, etc.)
  • Ventile cu cap termostatat
  • Convertizoare de frecventa

Climatizare

  • Centrale de tratare aer (regulatoare, senzori, servomotore de jaluzele, presoistate, higrostate, ventile motoriyate, etc)
  • Reglare de zona (termostate ptr. ventilo-convectori, regulatore de camera, ventile motorizate, etc.)

Apa

  • Filtre (filtre de apa cu purjare sau autocuratare, filtre Y, etc.)
  • Reductoare de presiune domestice si industriale

Combustie

Honeywell este de asemeni unul dintre cei mai mari producatori de echipamente pentru automatizarea cazanelor si arzatoarelor. Pe piata europeana a echipamentelor de automatizare pentru OEM-uri, Honeywell are o cota de piata de 65%.

Ofera noastra cuprinde vane de gaz, placi electronice de comanda sau senzori - iar solutiile oferite sunt in general specifice fiecarui client in parte in functie de necesitatile sale. Oferim echipamente de top pentru automatizarea arzatoarelor industriale, arzatoarelor montate pe cazane energetice sau cuptoarelor industriale. Echipamentul de baza cuprinde detectori de flacara in UV, aprinzatori piloti, automate de ardere si relee de flacara, precum si vane de gaz. Toate echipamentele sunt compatibile pentru intreagrea ulterioara intr-un sistem BMS (Burner Managment System).

Distribuim de asemenea o gama larga de vane de gaz, pentru aplicatii domestice si indutriale, precum si piese de schimb.