Stiati ca?

GRUMTECH este deschis spre a colabora cu alte firme din domeniu. Credeti ca produsele dumneavoastra sunt cel putin competitive si inovative? Va asteptam sa colaboram!

Misiunea noastra

GRUMTECH exista pe piata instalatiilor de mai bine de 10 ani, insa experienta noastra in domeniu depaseste doua decenii.

Inca de la inceput societatea noastra si-a propus sa revolutioneze aceasta piata, modul in care sunt efectuate lucrarile, perceptia clientului asupra serviciilor si echipamentelor; cu alte cuvinte sa ridice standardele in domeniul instalatiilor si nu numai. Ne place sa credem ca ne-am atins acest obiectiv iar acum incercam sa-l conservam, sa oferim in continuare aceleasi servicii ireprosabile cu care ne-am obisnuit miile de clienti si parteneri. Cum am reusit sa elevam aceasta piata? Reteta noastra a fost cea clasica: profesionalism, respect si seriozitate. Suntem in permanenta ancorati in realitatea mediului din care facem parte, invatam constant si suntem in constanta legatura cu noutatile si inovatiile de pe plan international pe care le implementam in mod regulat. Tocmai din acest motiv va putem oferi cea mai diversificata gama de solutii tehnice si estetice personalizate de pe piata. Numarul mare de premii cat si cel al clientilor ce ne recomanda aproape mereu sunt marturia cea mai sincera a seriozitatii si calitatii noastre.

Ne mandrim cu faptul ca fiecare membru al echipei GRUMTECH impartaseste intru totul politica si crezul mentinerii la un nivel foarte elevat al serviciilor, motiv pentru care fiecare dintre acestia este un profesionist desavarsit, indiferent de departamentul din care face parte.

GRUMTECH este liderul local al instalatiilor si o imagine de referinta la nivel national in acest domeniu tocmai pentru ca stim sa ne ascultam clientii si pe toti cei cu care relationam.