Servicii

Asiguram service si piese de schimb pentru aproape orice tip de echipament termic indiferent de producator. Divizia noastra de service pentru centrale termice este formata din ingineri performanti si cu experienta receptivi in orice moment la problemele dumneavoastra.

Liderul local pe piata de centrale termice si instalatii.

Cu o experienta de peste doua decenii in domeniul instalatiilor (centrale termice, panouri solare, incalzire in pardoseala, etc.) compania noastra este alegerea perfecta pentru dumneavoastra indiferent de tipul de lucrare de care aveti nevoie.

Miile de clienti multumiti ce detin si exploateaza centrale termice si echipamente montate si intretinute de societatea noastra sunt dovada incontestabila a calitatii ireprosabile a serviciilor oferite de noi cat si a calitatii superioare ce caracterizeaza tot ceea ce tine de aceste centrale termice.

Panouri solare. Confort termic ieftin si ecologic.

Datorita pozitiei geografice tara noastra este perfect pretabila acestei solutii termice complet ecologica de preparare a apei calde.

Costul initial de achizitie si de montaj al acestor panouri solare si al instalatiilor aferente se amortizeaza intr-o perioada de timp relativ la aceasta contribuind faptul ca costurile de exploatare la acest tip de echipament sunt aproape zero.

Astfel aproape sase luni pe an veti avea apa calda menajera in cantitati absolut suficiente cu cheltuieli minime.

Un alt beneficiu important al acestui tip de instalatie este faptul ca impactul nociv asupra mediului nu exista, utilizarea energiei solare fiind complet ecologica.

Contactati-ne pentru obtinerea unei oferte complete si personalizate privind un sistem de panouri solare performant si modern.

Incalzire in pardoseala. Superlativul in materie de instalatii si confort termic.

Inca din antichitatea romanii au descoperit avantajele reale ale sistemului de incalzire in pardoseala. Venim astazi si va propunem sisteme cu adevarat avansate din aceasta categorie de instalatii.

Cu o impresionanta experienta in domeniu, proiectantii si instalatorii nostri sunt aici pentru a crea sistemul de incalzire in pardoseala perfect adaptat nevoilor dumneavoastra.

Trebuie mentionat ca GRUMTECH este de departe cel mai imporatant si avansat executant de sisteme de incalzire in pardoseala de piata locala.

Va asteptam sa va oferim solutia perfecta

Aveti intrebari?