Termeni si conditii

GRUMTECH este detinut si administrat de S.C. GRUMTECH  S.R.L.

cu sediul in Piatra Neamt, Strada Orhei, Nr 8, V3., tel/fax 0233/223 483 , inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J27/343/2001 , Cod Unic de Inregistrare 14143027

Mobil: 40740820280

Email : office@grumtech.ro

Dumneavoastra ca participant, client, utilizator sau chiar ca vizitator, prin utilizarea site-ului nostru www.grumtech.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Nu este permisa modificarea sau alterarea continutului de pe acest site. Nu este permisa republicarea in alte site-uri, difuzarea acestui site, transmiterea sau transferul continutului acestui site, activarea linkurilor catre acest site fara autorizarea expresa a GRUMTECH.

GRUMTECH nu isi asuma nicio responsabilitate pentru erori sau inexactitati din continutul, imaginile, textele de pe acest site. GRUMTECH isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale produselor prezentate, datelor tehnice si informatiilor sale de pe site, in orice moment si fara notificare, pentru orice cerinte tehnice sau comerciale.

GRUMTECH nu isi asuma nicio responsabilitate pentru pagubele datorate materialelor de pe acest site, informatiilor, documentelor si programelor descarcate. GRUMTECH nu isi asuma responsabilitatea in caz de intrerupere a vreunui serviciu furnizat de acest site sau de secțiunile conectate. GRUMTECH nu este in niciun fel responsabil pentru site-urile web care pot fi accesate prin intermediul acestui site.

GRUMTECH nu poate garanta ca prezentele pagini din site nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze GRUMTECH prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

CONFIDENTIALITATEA

 

GRUMTECH, prin  www.grumtech.ro, respecta viata dumneavoastra privata si astfel, trateaza cu multa seriozitate confidentialitatea datelor dumneavoastra pe care le impartasiti cu noi prin formularul de contact.

GRUMTECH, www.grumtech.ro, respecta legislatia romana in vigoare, si anume, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

GRUMTECH, www.grumtech.ro, se angajeaza sa nu divulge informatiile personale nimanui, fara a avea consimtamantul dumneavoastra.

GRUMTECH, www.grumtech.ro isi rezerva dreptul de a contacta telefonic si trimite informatii despre produsele, ofertele si serviciile sale, utilizatorilor care au utilizat formularul de contact de pe site. Acestia pot oricand renunta la formele de mesaje primite de la www.grumtech.ro.

GRUMTECH, www.grumtech.ro va stoca informatiile dumneavoastra personale, precum  adresa de e-mail, nume, prenume, adresa,  numar de telefon, informatii privitoare la anunturile publicate. Folosirea acestor informatii personale au ca scop primar furnizarea catre dumneavoastra a unei experiente cat mai eficiente si profesionale. Sunteti de acord sa va folosim informatiile personale pentru a va putea furniza servicii si asistenta tehnica, rezolvarea disputelor sau a altor probleme, prevenirea activitatilor interzise si ilegale, imbuntatirea si personalizarea continutului reclamei si a serviciilor noastre, precum si trimiterea noutatilor si a ofertelor speciale.

Incercarile de fraudare, de modificare ale unor caracteristici ale site-ului, respectiv ale continutului site-ului vor conduce la plangeri catre organele abilitate din partea reprezentantilor GRUMTECH.

MODIFICARI:

GRUMTECH, Tel: 0740 820 280 Email : office@grumtech.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari la Termenii si Conditiile de mai jos, fara notificari prealabile. Utilizatorii site-ului au obligatia de a verifica periodic aceasta pagina si de a lua la cunostinta revizuirile facute. Orice fel de folosire a site-ului www.grumtech.ro dupa postarea pe site a modificarilor implica acceptarea tacita a acestora.

 

 

ACCEPTUL UTILIZATORULUI:

Acesta reprezinta un acord intre GRUMTECH, Tel: 40 740 618 011 Email : office@grumtech.ro si utilizatorii site-ului www.grumtech.ro. Accesand si utilizand acest Website acceptati si luati la cunostinta prevederile acestor Termeni si Conditii.